Dah cuba macam-macam cara tapi berat badan masih tak turun?

KINI, Rahsia Turun 7 Kilo Dalam Masa 14 Hari Terbongkar!!

Yang bestnya.. tak panas sangat lotion ni macam lotion bakar lemak yang lain, berbau wangi serta sedap dipakai!

“Dalam masa 14 hari, turun 7 kilo.” – Fatin Umiyah

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di dalam web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan ulasan dari pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan servis ini seperti arahan pada pembekal. Namun, kami tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah/komplikasi yang berlaku kepada pengguna di atas penggunaan servis ini.

Tension betul..!

Dah buat macam-macam cara, tapi berat badan tak juga turun-turun. Kawan kata, guna taktik A, boleh kurus dalam masa 30 hari. Kawan lain kata, guna formula B boleh hilang 10 kilo dalam masa 14 hari. Bila kita cuba, tak turun-turun juga. Tension betul..!

Kenapa orang lain boleh kurus, tapi kita susah sangat nak kurus..?

Punca berat badan tak turun-turun..

Banyak punca yang menjadi penyebab kenapa badan kita susah nak turun macam orang lain.

1# Salah teknik

Niat nak kurus, tapi cara nak turunkan berat badan pun salah. Tiada rujukan.. mentor yang boleh guide supaya kita kurus pun tiada..bila dah ada mentor, tak boleh nak kawal selera pulak….huwaaaaaaa…. macam mana nak kurus dengan berjaya.


2# Selera makan tinggi

Tidak dinafikan, selera makan yang tinggi menyebabkan kita susah nak turunkan berat badan. Selera boleh bertambah apabila terlalu banyak minum minuman yang manis, selalu menonton rancangan masakan/makanan, tidak rajin bersenam.

Jadi, macam mana lemak di dalam perut kita tu nak hilang?


3# Tak konsisten

Hati, mulut.. kata nak kurus. Tapi, perbuatan langsung tidak ke arah untuk turunkan berat badan. Kita masih makan seperti biasa, tidak bersenam, tiada matlamat (bila nak kurus), dan selalu culas nak diet.

Kalau saya panjangkan lagi punca-punca kenapa kita susah nak turunkan berat badan, mahu sampai ke bawah kena scroll. Jadi, saya kongsikan 3 punca utama kita masih tidak boleh turunkan berat badan dahulu.

3 sebab kita masih tak boleh nak kurus

Sebab #1 – Suka makan

Siapa yang tak suka makan kan? Dengan makan, kita dapat membekalkan tenaga ke dalam tubuh badan. Tetapi, makanan yang macam mana kita perlu ambil? Berapa banyak kalori sebenarnya yang tubuh badan kita perlukan setiap hari?

Adakah dengan makan nasi, kalori itu sudah mencukupi untuk tubuh badan? Atau, sebenarnya kita perlu makan mengikut sukatan yang betul iaitu sukatan makanan yang sihat.


Sebab #2 – Tengok orang makan, kita pun nak makan

Sekarang ni terlalu banyak program makan-makan di televisyen, facebook, instagram mahu youtube. Ramai orang boleh akses ke medium-medium seperti melalui telefon bimbit mahupun laptop. Nak yang berbayar, nak yang free, semuanya ada…tinggal pilih aje.

Jadi, tak mustahil kenapa ramai orang semakin suka makan. Tengok orang lain makan benda-benda sedap, dengan gambar-gambar makanan yang cantik dan menggiurkan kita pun teringin nak makan juga.


Sebab #3 – Tiada matlamat bila nak kurus

Apa pun yang kita mahukan; nak beli kereta, nak duit banyak, nak rumah besar, ataupun nak kurus.. kita perlu ada matlamat bila mahu capai. Jika kita hanya cakap di mulut sahaja (seperti mahu kurus), tetapi tiada matlamat yang jelas bila mahu kurus.. kita akan mengambil masa yang lama untuk capai perkara tersebut.

Jadi, cara terbaik (dan terpantas) untuk capai matlamat tersebut adalah mula menetapkan matlamat dengan tepat, rancang strategi yang betul, dan ikut strategi yang telah dirancang tersebut.

Faktor UTAMA kenapa berat badan kita seperti dulu

Takde masa!

Betul tu.. kita tiada masa untuk buat makanan sihat. Kita tiada masa untuk bersenam. Kita tiada masa untuk rancang aktiviti supaya boleh turunkan berat badan dalam masa yang ditetapkan.

Dengan kerja dan aktiviti harian yang semakin bertambah, usaha untuk turunkan berat badan menjadi semakin sukar. Kita tiada masa untuk membuat rancangan atau mengikuti rancangan daripada coach yang terlatih dan terbukti berkesan untuk turunkan berat badan.

Jadi, apa yang kita buat..

Teruskan kehidupan seperti biasa. Makan seperti biasa, bekerja seperti biasa, dan jalani aktiviti harian seperti biasa. Tiada satu perkara pun yang kita buat boleh menyumbang kepada aktiviti untuk turunkan berat badan.

Oleh itu, memperkenalkan

Sisfel Felinna Hot Lotion

"Krim kurus badan yang tak panas, wangi baunya serta sedap dipakai!"

Cerita Shima..

Hai.. nama saya Shima

Saya salah seorang pengedar sah untuk Sisfel Felinna Hot Lotion dan juga pengguna tegar Sisfel Felinna Hot Lotion.

Ramai dikalangan pengguna Sisfel Felinna Hot Lotion juga bermasalah seperti anda. Ada di antara mereka yang mengalami masalah berat badan sehingga mencecah 80kg. Bermacam-macam cara mereka dah buat;

  • Tak makan nasi selama 6 bulan (gagal – tak sampai 3 hari makan nasi balik)
  • Bersenam 5 kali seminggu (selalu skip, kalau dapat buat pun time hujung minggu sahaja)
  • Kurangkan minuman bergula (tak dapat nak lari, ketagihan minum kopi tinggi)
  • Jangan makan pada waktu malam (tak dapat nak elak, kawan-kawan selalu ajak makan di luar)
  • Jangan skip sarapan pagi (tak boleh nak janji. Sebab tak suka makan sarapan, terus ambil sekali banyak time makan tengah hari)

Dan beberapa lagi teknik yang mereka tak dapat nak buat dan ikuti.

Tetapi..

Selepas mereka apply Sisfel Felinna Hot Lotion ni, tak sampai 1 minggu mereka sudah nampak perubahannya. Ada yang turun 2 kg, 3kg, dan ada juga turun sehingga 4kg. Yang paling best Sisfel Felinna Hot Lotion boleh memantapkan dan menegangkan kembali bahagian yang lembik selepas penurunan berat badan.

Seronok kan? Kalau dulu, punya la susah nak kurus. Sekarang ni, sapu Sisfel Felinna Hot Lotion pun sudah boleh nampak kesan. Sebab tu, saya berani rekemen dan jual Sisfel Felinna Hot Lotion ini kepada anda..

Kelebihan Sisfel Felinna Hot Lotion apabila anda mula menggunakannya..

Jom saya tunjukkan kepada anda 5 kelebihan apabila anda mula apply Sisfel Felinna Hot Lotion mulai hari ini:

1) Membuang angin dalam badan

Sisfel Felinna Hot Lotion membantu membuang angin di dalam badan. Anda jangan terkejut, selepas menyapu Sisfel Felinna Hot lotion ini, ada di antara anda akan kentut tanpa henti.

Itu tandanya Sisfel Felinna Hot Lotion sedang bertindak membuang angin di dalam badan anda.

2) Mengempiskan perut

Bila angin sudah mula keluar dari badan, anda akan lihat perut anda semakin mengempis sedikit. Lepas ni, Sisfel Felinna Hot Lotion mula membakar lemak-lemak degil di perut pula.

3) Membakar lemak dengan pantas

Sisfel Felinna Hot Lotion bertindak sebagai pembakar lemak. Ia akan mencairkan lemak-lemak yang terkumpul di perut dan mengecilkan perut anda. Sebab itu, ramai orang boleh nampak kesannya dalam masa yang singkat. Lemak-lemak ini dibuang semasa membuang air besar dan bersenam.

4) Tidak perlu diet yang ketat

Semasa menggunakan Sisfel Felinna Hot Lotion, anda tidak perlu mengamalkan diet yang terlalu ketat mahupun ekstrim. Cukup makan seperti biasa (kalau makan banyak, kali ni cuba kurangkan sedikit kuantitinya), bersenam pada waktu petang dan banyakkan minum air, kemudian sapu Sisfel Felinna Hot Lotion diseluruh tempat bermasalah. Ta…da…Sisfel Felinna Hot Lotion akan menjalankan tugasnya!

Nota Kaki: Anda boleh turun 5 kilo dalam masa 14 hari sekiranya mengambil pemakanan yang sihat, senaman yang betul dan juga menyapu sisfel Felinna Hot Lotion.

4) Tidak terlalu panas

Tidak seperti lotion kuruskan badan yang lain, Sisfel Felinna Hot Lotion ini tidak terlalu panas. Anda sapu Sisfel Felinna Hot Lotion di perut dan anda tidak akan berasa panas. Tapi masih boleh turunkan berat badan.

Apa bahan yang membantu pengguna turun berat badan selepas menggunakan Sisfel Felinna Hot Lotion?

Antara bahan semulajadi yang menjadi ramuan rahsia Sisfel Felinna Hot Lotion adalah:

  • Kacang Shea
  • Lempuyang Gajah
  • Buah Zaitun
  • Capsaicin (sumber dari cili)
  • Globularia Cordifolia Callus Culture Extract

Yang mana, kesemua bahan ini membantu mengurangkan sel lemak dengan cara menghidratkan sel lemak tersebut. Jadi, tubuh menghantar signal kepada otak mengatakan sel lemak sedang bekerja dan tubuh perlukan lemak sebagai bahan bakar.

Apa yang paling penting.. bahan yang digunakan dalam Sisfel Felinna Hot Lotion ini halal dan selamat digunakan untuk semua orang.

Cara berkesan menggunakan Sisfel Felinna Hot Lotion

Sekiranya anda mahu melihat hasilnya dengan pantas selepas menggunakan Sisfel Felinna Hot Lotion, boleh ikuti 7 langkah berikut:

  • Jangan SKIP sarapan pagi (makan pagi walaupun sekeping roti).
  • Banyakkan minum air putih (dalam tempoh masa kuruskan badan, kurangkan pengambilan air bergula).
  • Makan tengah hari mengikut sukatan pemakanan yang betul (suku-suku-separuh; suku nasi, suku ayam/ikan/daging, separuh sayur + buah).
  • Bersenam 5 kali seminggu selama 30 minit (paling kurang).
  • Guna Sisfel Felinna Hot Lotion selepas mandi (pada waktu malam).
  • Goncang botol sebelum digunakan.
  • Kemudian, sapukan di bahagian yang bermasalah dan urut secara perlahan-lahan.

Nota: Sisfel Felinna Hot Lotion juga boleh digunakan sebelum keluar bersenam, pergi kerja/kelas, mahupun sebelum buat kerja rumah. Sekiranya mahu melihat kesannya dengan pantas, pakai 2 kali sehari.

Apa kata mereka?

(Selepas menggunakan Sisfel Felinna Hot Lotion)

“Sebelum ni 74.5kg.. lepas 5 jam pakai Sisfel Felinna Hot Lotion, berat badan jadi 73.8kg!”

“Belum diet lagi.. Tapi dah turun 2.5 kilo. Hehe.. terima kasih Sisfel Felinna Hot Lotion!”

“Sambil workout.. sambil pakai Sisfel Felinna Hot Lotion. Turun cepat.. BEST SANGGGAT!”

“Pakai sikit je. Tapi power dia.. bakar lemak sampai licin. Hehe”

“Huhu.. saya terpaksa HILANG 1.4 kilo dalam masa 10 hari je!”

“Bau wanginya.. pakai pun sedap!”

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di dalam web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan ulasan dari pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan servis ini seperti arahan pada pembekal. Namun, kami tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah/komplikasi yang berlaku kepada pengguna di atas penggunaan servis ini.

Siapa yang sesuai beli Sisfel Felinna Hot Lotion ini?

Sebelum ni, ramai je orang yang sudah mencuba Sisfel Felinna Hot Lotion. Ibu lepas bersalin, orang sakit tumit, wanita yang mahu mengecilkan dagunya.. tetapi saya memilih untuk menjual Sisfel Felinna Hot Lotion kepada:

  • Lelaki dan wanita yang ada masalah perut buncit.
  • Student perempuan yang mahu kurus di universiti/kolej.
  • Bakal pengantin yang mahu nampak cantik dan kurus di hari bahagia mereka.
  • Kaum lelaki yang susah nak turunkan berat badan.
  • Para isteri yang tak sempat nak bersenam sebab bekerja dan uruskan rumah dalam satu masa.

Anda semua saya alu-alukan supaya dapatkan Sisfel Felinna Hot Lotion dengan segera.

Berapa harga sebotol Sisfel Felinna Hot Lotion?

Saya tahu.. anda sudah tidak sabar untuk mendapatkan Sisfel Felinna Hot Lotion ini. Buat masa sekarang, Sisfel Felinna Hot Lotion tidak boleh didapati di mana-mana kedai jamu. Kami sebagai pengedar Sisfel Felinna Hot Lotion mendapat kebenaran untuk menjual Sisfel felinna Hot Lotion kepada anda.

Sekiranya anda berminat mahu membeli Sisfel Felinna Hot Lotion ini, anda boleh membeli melalui laman web ini sahaja.

Anda tempah, saya uruskan tempahan Sisfel Felinna Hot Lotion dan terus hantar ke rumah anda. Apa yang anda perlu buat seterusnya adalah menggunakan Sisfel Felinna Hot Lotion dan memberi maklum-balas yang menggembirakan kepada saya selepas mengamalkan Sisfel Felinna Hot Lotion.

Apa yang anda akan dapat?

Apabila anda bersetuju untuk mendapatkan Sisfel Felinna Hot Lotion ini, anda akan dapat 1 botol Sisfel Felinna Hot Lotion, ebook panduan penggunaan, video tutorial untuk senaman kurus, serta free-gift misteri yang menanti anda

Harga sebotol Sisfel Felinna Hot Lotion adalah bernilai..

Hanya RM59 sahaja!

Lagi Best.. Kos Penghantaran Sisfel Felinna Hot Lotion adalah PERCUMA..! Cepat…cepat dapatkan Sisfel Felinna Hot Lotion SEKARANG JUGA!!

Harga Sisfel Felinna Hot Lotion ini sangat sesuai dengan nilai yang bakal anda dapat iaitu terpaksa melepaskan 5kg berat degil dalam masa 14 hari. Bukan itu sahaja, sebotol Sisfel Felinna Hot Lotion boleh bertahan sehingga 1 bulan ke 1 bulan setengah (mengikut cara anda guna). Nampak kan.. Sisfel Felinna Hot Lotion ini sangat menjimatkan.

Kenapa saya kata sangat menjimatkan?

Kerana, kami mempunyai ramai testimoni pengguna Sisfel Felinna Hot Lotion yang positif mengatakan mereka berjaya turunkan berat badan dengan mudah menggunakan Sisfel Felinna Hot Lotion walaupun dalam tempoh jangka masa 14 hari. Jadi, saya berani jamin anda boleh turun berat badan sekurang-kurangnya 5 kilo dalam masa 30 hari.

FREE-POSTAGE untuk pembelian Sisfel Felinna Hot Lotion

Untuk mempercepatkan anda membuat keputusan untuk membeli, saya mahu berikan FREE-POSTAGE kepada peminat Sisfel Felinna Hot Lotion.

Kos penghantaran, saya tanggung 100%. Tak perlu bayar lebih! Kegembiraan anda menggunakan Sisfel Felinna Hot Lotiopn adalah kepuasan kami.

Macam mana.. masih nak fikir lagi?

Tak perlu fikir panjang. Cuma fikir nak kurus dengan Sisfel Felinna Hot Lotion. Mudah bukan??

Sebotol Sisfel Felinna Hot Lotion hanya RM59 sahaja. FREE POSTAGE LAGI, CEPATTT.. Dapatkan Sisfel Felinna Hot Lotion sekarang!

Sisfel Felinna Hot Lotion tidak panas, wangi baunya dan selesa dipakai. Kesan boleh dilihat seawal 14 hari sahaja.


Ikhlas,


Shima
Pengedar Sah Felinna Hot Lotion

PS: Sisfel Felinna Hot Lotion membantu membakar lemak, mengempiskan perut dan menurunkan berat badan dalam tempoh masa yang cepat.

PSS: Tawaran hebat FREE-POSTAGE walaupun dengan pembelian sebotol Sisfel Felinna Hot Lotion. TEMPAH SEKARANG!! *Sebelum tawaran FREE-POSTAGE DITARIK BALIK.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di dalam web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan ulasan dari pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan servis ini seperti arahan pada pembekal. Namun, kami tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah/komplikasi yang berlaku kepada pengguna di atas penggunaan servis ini.

Copyright © 2019. Sisfel Felinna. All Rights Reserved.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.